Ποιοί Είμαστε

Με 35 χρόνια εμπειρίας,διεκδικούμε να είμαστε ο πιό αξιόπιστος Τεχνολοογικός Συνεργάτης σας.

 

Επικοινωνία

Εγκατάσταση IQOM Retail στο SUPER MARKET ARISTA στήν Μύκονο

Εγκατάσταση IQOM Retail στο SUPER MARKET ARISTA στήν Μύκονο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η νέα εγκατάσταση λογισμικού μηχανοργάνωσης iQom, του καταστήματος Super Market, Arista στην MYKONO .H εταιρεία μας πιστοποιημένος συνεργάτης Iqom, δείχνοντας την απαραίτητη αφοσίωση και προσήλωση στις απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού, απέδωσe για ακόμη μία φορά στο έπακρο των δυνατοτήτων τηςς.Με τον τρόπο αυτό, εξασφαλίζεται η πλήρης και αποτελεσματική λειτουργία της επιχειρήσης, η οποία την καθιστά δυναμική στην πλέον ανταγωνιστική αγορά της Μυκόνου.

To iQom RetailStudio αποτελεί την ιδανική λύση Λογισμικού Λιανικών Πωλήσεων για καταστήματα, αλυσίδες με υποκαταστήματα, franchise ή μικτού τύπου μοντέλα. Είναι σχεδιασμένο ειδικά για την αντιμετώπιση των αναγκών των καταστημάτων και της Κεντρικής Διαχείρισης – Διοίκησης. Με τη χρήση της πιο σύγχρονης τεχνολογίας της Microsoft και με εστίαση στις τάσεις του σύγχρονου retail στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς, το iQom RetailStudio θεωρείται σήμερα η καλύτερη επιλογή. Συνεργάζεται με 9 από τα πιο γνωστά ERP της αγοράς, συνδέεται σχεδόν με όλα τα περιφερειακά που κυκλοφορούν και αξιοποιεί τον πιθανό υφιστάμενο εξοπλισμό.
Καλύπτει τις ανάγκες πλήρους διαχείρισης καταστήματος Πωλήσεις, Αποθήκη, Πελάτες, Αγορές, Προμηθευτές, Πρόταση παραγγελίας αγορών, Πολλαπλοί τιμοκατάλογοι, Προωθητικές Ενέργειες, Εκτύπωση ετικετών, Χρήστες με δικαιοδοσίες, Εκπτώσεις, Στατιστικά.
Με ενσωματωμένες δυνατότητες  Business Intelligence, Retail CRM, e-Shop, Loyalty Card, Ψηφιακής Διαφήμισης, αποστολή SMS & email, προσφέρει στην κάθε μεγέθους επιχείρηση εργαλεία για αύξηση των πωλήσεων.